منو
کمپرسور داکت اسپلیت
کمپرسور داکت اسپلیت

شنبه 6 خرداد 1402

4 523 31

کمپرسور داکت اسپلیت

داکت اسپلیت در دو نوع معمولی و اینورتر با کمپرسور های مختلف و قدرت های گوناگون تولید و عرضه می گردد. در ادامه در مورد کمپرسور داکت اسپلیت توضیحاتی خواهیم داد.

به منظور تکمیل اطلاعات مشتریان عزیز، توضیحات جامع و تخصصی در ارتباط با کمپرسور داکت اسپلیت با عناوین زیر به تفصیل بیان شده است.

  1. داکت اسپلیت
  2. کمپرسور داکت اسپلیت
  3. انواع کمپرسور داکت اسپلیت

 

سیستم های سرمایشی و گرمایشی متنوعی امروزه مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام توانایی های ویژه خود را داشته و برای محیط های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند. این سیستم ها مبنای کاری متفاوتی دارند. برخی از گاز مبرد برای تولید برودت و المنت برای گرما استفاده می کنند. برخی نیز در هر دو حالت سرمایشی و گرمایشی از فناوری سرد و گرم کردن آب استفاده می کنند. همانگونه که گفتیم برخی از این سیستم ها  برای سیستم خنک کنندگی از گاز مبرد استفاده می کنند. از جمله این دستگاه ها داکت اسپلیت می باشد. در ادامه این نوشته بامین تهویه برانیم تا در مورد کمپرسور داکت اسپلیت توضیحاتی دهیم.

داکت اسپلیت

داکت اسپلیت از جمله تجهیزاتی است که برای تولید هوای خنک و گرم استفاده می گردد. تولید برودت در این دستگاه شبیه اسپلیت ها و کولرهای گازی می باشد و از گاز مبرد برای خنک کنندگی استفاده می کند. اما تنها تفاوت در سیستم گرمایش آن می باشد. بدین معنی که برای گرمایش محیط از آب گرم استفاده می شود. داکت اسپلیت از دو قسمت تشکیل می شود.

بخش خارجی (کندانسور)

این بخش در بیرون ساختمان قرار دارد و شامل قطعاتی مانند کمپرسور، فن خنک کننده، دینام، رادیاتور و دیگر قطعات می باشد. کمپرسور داکت اسپلیت هدف بررسی ما در ادامه این نوشته است.

کندانسور داکت اسپلیت

بخش داخلی (هواساز)

در سیستم داکت اسپلیت بخش هواساز در داخل ساختمان نصب می گردد که کار پخش هوا در داخل محیط و در بخش های مختلف را دارد. بخش هواساز داخلی نیز شامل فیلتر، سینی، کویل، دینام، اپراتور، پروانه و دیگر قطعات می باشد. هواساز داکت اسپلیت به صورت توکار درون سقف نصب گردیده و سپس با استفاده از کانال کشی هوا را به بخش های مختلف داخلی محیط پخش می کند.

داکت اسپلیت در دو نوع معمولی و اینورتر با کمپرسور های مختلف و قدرتهای گوناگون تولید و عرضه می گردد. در ادامه در مورد کمپرسور داکت‌اسپلیت توضیحاتی خواهیم داد.

هواساز داکت اسپلیت

پیشنهاد مطالعه: تفاوت داکت اسپلیت با فن کویل

کمپرسور داکت اسپلیت

قبل از هر چیزی باید بگوییم از کمپرسور به عنوان متراکم کننده و افزایش دهنده فشار گاز نام برده می شود و نقش آن در داکت اسپلیت و دیگر سیستم های سرمایشی به عنوان قلب تپنده شناخته می شود. کمپرسور وظیفه مکش و رانش  گاز با فشار را به سمت داخلی و هواساز برعهده دارد. این دستگاه به عنوان اصلی ترین و گرانترین بخش دستگاه های خنک کننده نام برده می شود و در اندازه و با قدرت های مختلف تولید می شود.

کمپرسور داکت اسپلیت

مطالعه بیشتر : انواع کمپرسور یخچال رفت و برگشتی، گریز از مرکز و روتاری

انواع کمپرسور داکت اسپلیت

این دستگاه را به دو بخش میتوان تقسیم نمود:

 برق ورودی

از نظر برق ورودی کمپرسورهای داکت اسپلیت به دو دسته تقسیم می شوند:

تک فاز: این کمپرسورها دارای توان قدرتی  42000 می باشند و برای محیط های کوچک مناسب هستند.

سه فاز: این نوع کمپرسورها قویتر از نوع اول بوده و تا ظرفیت 48000 استفاده می شود. این کمپرسورها توانایی بیشتری داشته و محیط های زیر پوشش آنها بیشتر می باشد.

عملکرد

انواع کمپرسورها از نظر عملکرد نیز به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. پیستونی
  2. روتاری
  3. اسکرال

هر کدام از این نوع پیستون ها ویژگی ها و خصوصیات خاص خود را دارند.

کمپرسورهای داکت اسپلیت از نظر مصرف برق نیز عبارتند از:

  1. کمپرسور اینورتر
  2. مدل کمپرسور شبه اینورتر
  3. دور ثابت

در این مورد با توجه به مصرف انرژی نوع اینورتر آن گزینه مناسبی می باشد.

سخن آخر

کمپرسور داکت اسپلیت یکی از بخش های مهم اسپلیت است که کاربردهای بسیاری دارد. با توجه به جزئیات وسیله قبل از خرید داکت اسپلیت حتما در مورد محیطی که در نظر دارید از این سیستم استفاده کنید تحقیق کامل کنید. در این مسیر می توانید با متخصصان ما در بامین تهویه همراه شوید.


4 دیدگاه یافت شد!

نظرات
خلق
دوشنبه 17 مهر 1402

تعمیرکار داکت اسپلیت سراغ دارین؟

بامین تهویه
بامین تهویه
دوشنبه 17 مهر 1402

سلام.
لطفا با نمایندگی برند خریداری شده تماس بگیرید.

نظرات
شعبانی
شنبه 8 مهر 1402

چگونه متوجه می‌شویم که کمپرسور داکت اسپلیت مشکل دارد؟

بامین تهویه
بامین تهویه
شنبه 8 مهر 1402

علائم مشکلات در کمپرسور داکت اسپلیت شامل صداهای عجیب، عدم یخ‌زدایی صحیح، عملکرد نامناسب تهویه مطبوع، افت فشار هوا و یا خرابی داخلی کمپرسور می‌شوند. اگر این نشانه‌ها را مشاهده می‌کنید، بهتر است یک تعمیرکار تجربه‌ای فراخوانی کنید.


دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید